U.CASH (UCASH)

U.CASH (UCASH) introductie

U.CASH logo

UCASH is een nieuwe cryptocurrency die ervoor gekozen heeft om het helemaal anders aan te pakken. Om bekendheid te vergaren biedt UCASH gratis tokens aan alle nieuwe inschrijvers. Dit wordt door UCASH een IBO genoemd, of wel een Initial Bounty Offering. Hierbij worden mensen beloond voor het afronden van een bepaalde actie. Zo ontvangen nieuwe leden een x aantal UCASH voor het aanmaken van een profiel en (momenteel) 500 UCASH voor het verifiëren van een account. Gezien de snelle koersstijging van UCASH, is dit erg interessant om aan deel te nemen. Een gratis inschrijving levert namelijk al snel 20 euro op en neemt slechts 10 minuten in beslag. De accountverificatie levert daarnaast ook al snel 40 euro op (afhankelijk van de koersen).

Inschrijven en UCASH claimen

U.CASH is het bedrijf achter UCASH. Deze nieuwe munt is opgezet met als doel een wereldwijde exchange op te zetten waarmee cryptocurrency direct kunnen worden omgewisseld naar een andere valuta naar keuze. Hierdoor zou een bank niet meer nodig hoeven te zijn om valuta te wisselen. Daarnaast biedt UCASH ook de mogelijkheid zogenaamde Smart-Contracts te gebruiken die de plaats innemen van financiële instellingen. In ideale omstandigheden zou UCASH dus een ecosysteem kunnen bieden waarop financiële zaken afgehandeld kunnen worden zonder tussenkomst van een bank of overheid.

U.CASH (UCASH) kopen

UCASH kopen is op het moment alleen beschikbaar via de website van UCASH. Het kopen van UCASH is echter niet nodig, er worden namelijk een groot aantal UCASH tokens weggegeven. Om hiermee te beginnen, kunt u een account aanmaken bij UCASH.

U.CASH (UCASH) verkopen

UCASH verkopen kan via uw UCASH account. Daar klikt u op: menu -> Withdraw UCASH. Uw UCASH tokens worden dan geconverteerd naar Ethereum en naar uw Ethereum wallet verzonden. Een Ethereum wallet is daarom een vereiste om UCASH te kunnen versturen. Daarna kunt u ervoor kiezen uw Ethereum te verkopen aan bijvoorbeeld Litebit. Uw Ethereum wordt dan in euro's bijgeschreven op uw bankrekening.

U.CASH wallet

In principe wordt UCASH nog online opgeslagen op het UCASH account. De verwachting is dat het zeer binnenkort ook mogelijk wordt UCASH te bewaren bij verschillende exchanges. Ook deze vorm van opslag (online) is helaas niet erg veilig. UCASH heeft wel aangegeven hard bezig te zijn met de ontwikkeling van een eigen wallet in software- en app vorm. Daarnaast kan er ook voor gekozen worden UCASH om te ruilen voor Ethereum. Ethereum heeft verschillende mogelijkheden om opgeslagen te worden, waaronder ook de zeer veilige Nano Ledger S.