UCASH omzetten naar euro

Onlangs hebben wij een nieuwe cryptocurrency toegevoegd aan de website: UCASH. Zelf noemt UCASH haar betaalmiddel geen currency, maar een token. Hiervoor is gekozen omdat UCASH gebruikt zou moeten worden om te schakelen tussen verschillende valuta, waaronder fiatgelden. UCASH heeft als doel om een ecosysteem op te zetten waarbinnen verschillende valuta snel en veilig gewisseld kunnen worden. Misschien kent u UCASH al van de IBO die zij aanbieden. Deze IBO biedt deelnemers een x aantal gratis UCASH aan wanneer een bepaalde handeling verricht wordt, zoals het aanmaken van een account.

Er zijn inmiddels aardig wat mensen die al in het bezit zijn van UCASH tokens, maar deze wellicht willen laten uitbetalen of omruilen voor een andere currency. Hieronder leest u hoe u UCASH omruilt voor Ethereum. Ethereum biedt namelijk de mogelijkheid direct verkocht te worden bij verschillende Nederlandse partijen. Wanneer uw UCASH is omgewisseld naar Ethereum, is het kwestie van enkele handelingen voordat u de waarde van uw Ethereum uitbetaald krijgt op uw bankrekening.


UCASH ruilen voor Ethereum

Bent u in het bezit van UCASH? Dan bent u ook in bezit van een UCASH account. Om uw UCASH om te wisselen naar Ethereum, dient u allereerst in te loggen op uw UCASH account. Om Ethereum te kunnen ontvangen dient u ook in bezit te zijn van een Ethereum wallet adres. Heeft u een Ethereum wallet adres? Log dan in op uw UCASH account en klik vervolgens rechts boven in de pagina op "menu". Kies vervolgens voor "Withdraw UCASH". U komt dan terecht op een pagina waar gevraagd wordt om een Ethereum adres. Vul hier uw Ethereum wallet adres in, geef aan hoeveel UCASH u wilt omzetten naar Ethereum en klik op "Send UCASH". En dan nog even wachten...

Omdat het systeem achter UCASH nog erg nieuw is, kan het even duren voordat de opdracht verwerkt is. De status van uw transactie bijhouden en bekijken kan via Etherscan. Klik daarvoor op de TxHash van uw transactie.

Vervolgens kunt u uw Ethereum verkopen bij Litebit. Het bedrag wordt binnen enkele werkdagen overgemaakt naar uw bankrekening.

VorigeBitcoin heeft moeite om door de $9000 te breken
Volgende
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter