Dash (DASH)

Dash (DASH) introductie

Dash logo

DASH (Digital Cash) is een altcoin die zich vooral richt op anonimiteit van verzender en ontvanger. DASH is bebasseerd op de technologie van Bitcoin, maar heeft enkele belangrijke aanpassingen doorgevoerd. Zo worden transacties elke seconde verwerkt en is een betaling dus bijna direct verwerkt. DASH stelt zich voor dat betalen met de cryptovaluta binnenkort zo gemakkelijk is dat zelfs ouderen er gebruik van kunnen maken. Hoe gemakkelijk wordt het betalen met DASH dan? DASH geeft aan dat hetzelfde gemak wil gaan bieden dat momenteel door bijvoorbeeld Paypal geboden wordt.

DASH groet erg snel en ziet de toekomst zonnig tegemoet. Of dit terecht is, zal nog moeten blijken.

Dash (DASH) kopen

Omdat DASH een redelijk populaire altcoin is, kan deze ook rechtsreeks gekocht worden zonder tussenkomst van een exchange. Handig is dat de munt dan ook direct met iDeal betaald kan worden. Dat kan momenteel bij de volgende partij(en):

Bitvavo

DASH kopen bij Bitvavo
Nederlands bedrijf waar verschillende cryptocurrency gekocht kunnen worden met iDeal.

Naar Bitvavo
Litebit

DASH kopen bij Litebit
Nederlands bedrijf waar verschillende cryptovaluta gekocht kunnen worden met iDeal.

Naar Litebit
Anycoindirect

DASH kopen bij Anycoindirect
Verkoper van verschillende cryptocurrency (grote voorraad) waar betaald kan worden met iDeal.

Naar Anycoindirect


Uiteraard kan DASH ook via een exchange gekocht worden. Daarvoor dient u dan wel eerst in bezit te zijn van een andere cryptovaluta die u kunt ruilen tegen DASH. De handigste valuta hiervoor zijn Bitcoin, Ethereum of Litecoin. Deze kunt u ook bij bovenstaande partijen aanschaffen.

Bent u al in het bezit van een andere cryptovaluta? Dan kunt u DASH krijgen op de volgende exchange(s):

Binance

DASH ruilen bij Binance
Professionele cryptocurrency exchange waar een groot aantal munten geruild kan worden.

Naar Binance
Changelly

DASH ruilen bij Changelly
Exchange waar een groot aantal munten geruild- of gekocht (creditcard) kan worden.

Naar Changelly


Geen zin om DASH op te slaan in een wallet? Dan kunt u er ook voor kiezen DASH te kopen bij een broker. U koopt dan niet daadwerkelijk de cryptovaluta, maar speculeert op een koersstijging- of daling. DASH kopen kan bij de volgende broker(s):

eToro

DASH handelen bij eToro
Bekende internationale broker waar gehandeld kan worden in verschillende cryptocurrency. Gratis demo-account beschikbaar.

Naar eToro

 
*De prijzen van cryptovaluta kunnen sterk fluctueren. Daarom passen cryptovaluta niet bij alle beleggers. De handel in cryptovaluta staat niet onder toezicht van enige regelgevende EU-instantie.

Dash (DASH) verkopen

Wanneer u DASH wilt verkopen, wilt u daar waarschijnlijk euro's voor in plaats. Uw DASH coins kunt u daartoe verkopen bij de volgende partijen:

Bitvavo

DASH verkopen bij Bitvavo
Bitvavo biedt de mogelijkheid uw Dash te verkopen.

Naar Bitvavo
Litebit

DASH verkopen bij Litebit
Litebit biedt de mogelijkheid uw Dash te verkopen.

Naar Litebit
Anycoindirect

DASH verkopen bij Anycoindirect
Anycoindirect biedt de mogelijkheid uw Dash te verkopen.

Naar Anycoindirect

Dash wallet

Uw DASH currency kunnen op verschillende manieren bewaard worden. Dit kan zowel online, offline via een software applicatie, of offline een extra beveiligde omgeving zoals de Nano Ledger S biedt. Voor een overzicht van beschikbare wallets voor DASH, kunt u hier terecht. Liever een veiligere oplossing? Kijk dan eens of de Nano Ledger S iets voor u is.

Ledger Wallet

Dash hardware wallet
De hardware wallet Ledger Nano S is momenteel de veiligste manier om (grote hoeveelheden) cryptocurrency te bewaren. De Ledger Nano S biedt de mogelijkheid een groot aantal cryptocurrency op een veilige offline manier te bewaren, waaronder ook Dash.

Bekijk dit product (€ 95,59)