Direct contact opnemen met Geldvisie.com

Direct contact

Veelgestelde vragen

Geldvisie.com biedt waar mogelijk alternatieven wanneer een bepaalde dienst- of exchange tijdelijk niet werkt, geen valuta beschikbaar heeft of een tijdelijke klantenstop hanteert. Probeert u cryptocoins te kopen bij een partij die door ons aangeschreven wordt, laat het ons dan a.u.b. weten wanneer u door deze partij niet geaccepteerd wordt of er geen munten meer verkrijgbaar zijn. Wij zullen dit, na check uiteraard, melden op de pagina waarop de betreffende partij beschreven wordt.

Help ons Geldvisie.com accuraat te houden! Omdat artikelen op Geldvisie.com worden samengesteld door verschillende schrijvers, is het lastig de website geheel foutenvrij te houden. Bent u een fout tegengekomen? Laat het ons dan a.u.b. weten. Spelfouten, onjuiste beweringen, ontoelaatbare comments of een fout in ons script, mocht u dit zien, dan stellen wij het zeer op prijs indien u dit doorgeeft aan ons. Gebruik daarvoor het contactscherm op deze pagina.

Het kwijtraken van een Private Key kan rampzalig zijn. Helaas kunnen wij hier niet mee helpen! Wij zijn geen handelsplatform, hosten geen online wallet en kunnen niet bij uw wallet indien de Private Key mist. Gaat het om een substantieel bedrag dat in de wallet staat? Dan is het wellicht lonend om uw device waar de wallet op heeft gestaan of nog op staat, over te leveren aan een bedrijf dat zich specialiseert in het terughalen van verloren data. De kosten hiervoor zijn vaak hoog (denk aan zo’n 1000 euro), maar wanneer er een substantieel bedrag in de wallet staat, is dit het wellicht waard.