NEO (NEO)

NEO (NEO) introductie

NEO logo

NEO is een non-profit organisatie die inzet op een nieuwe Smart Economy. Vandaar ook de keuze voor de naam neo (nieuw). NEO is de opvolger van AntShares, waarvan de naam in juli 2017 gewijzigd werd naar NEO. NEO tracht het ideaal van een nieuwe slimme economie te realiseren door het samenvoegen van slim (digitaal) bezit, digitale identiteiten en slimme contracten. NEO geloofd dat wanneer deze 3 punten haalbaar zijn, er een nieuwe slimme economie opgezet kan worden.

Het belangrijkste onderdeel van NEO is het zogenaamde 'Smart Contract' platform. Op dit platform kunnen ontwikkelaars zelf slimme contracten samenstellen in verschillende programmeertalen. Deze slimme contracten kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden door energiemaatschappijen en verzekeraars. En een groot voordeel is dat de vraag naar deze zogenaamde slimme contracten erg hoog is. Toch is NEO niet de enige die dit biedt. Ethereum biedt bijvoorbeeld ook de mogelijkheid slimme contracten te maken. En de vraag is of NEO een duidelijk voordeel ten opzichte van Ethereum kan behalen.

NEO is van Chinese afkomst en is daarom erg populair in dit land. NEO wordt daarom ook wel de Chinese Ethereum genoemd. Of NEO het beter doet dan Ethereum en Ethereum Classic zal moeten blijken.

NEO (NEO) kopen

NEO is een vrij populaire en gewilde munt bij cryptobeleggers. De munt is dan ook bij verschillende aanbieders te krijgen en kan ook met iDeal betaald worden. NEO kopen met iDeal kan bij de volgende partijen:

Bitvavo

NEO kopen bij Bitvavo
Nederlands bedrijf waar verschillende cryptocurrency gekocht kunnen worden met iDeal.

Naar Bitvavo
Anycoindirect

NEO kopen bij Anycoindirect
Verkoper van verschillende cryptocurrency (grote voorraad) waar betaald kan worden met iDeal.

Naar Anycoindirect
Bitcoin Meester

NEO kopen bij Bitcoin Meester
Aanbieder van o.a. Bitcoin voor Nederlandse klanten.

Naar Bitcoin Meester


Daarnaast kan NEO ook verkregen worden door deze te ruilen voor een andere cryptocurrency. Hiervoor kunt u terecht bij verschillende exchanges. De exchanges die NEO aanbieden zijn:

Binance

NEO ruilen bij Binance
Professionele cryptocurrency exchange waar een groot aantal munten geruild kan worden.

Naar Binance
Changelly

NEO ruilen bij Changelly
Exchange waar een groot aantal munten geruild- of gekocht (creditcard) kan worden.

Naar Changelly


Heeft u helemaal geen zin in het aanmaken van een wallet, maar wilt u gewoon snel investeren in NEO? Dan bestaat er ook nog de kans te beleggen in NEO. Een groot voordeel is dat hiermee ook verdiend kan worden aan koersdalingen. Let er wel op dat beleggen in NEO werkt met een hefboom. Het is verstandig deze hefboom uit te schakelen omdat cryptocurrency van zichzelf al erg volatiel zijn. Het is verder aan te raden te beginnen met een gratis demo account om te kijken of het iets voor u is. Beleggen in NEO kan bij de volgende brokers:

Plus500

NEO handelen bij Plus500
Populaire online broker die de mogelijkheid biedt te handelen in verschillende cryptocurrency. Deze broker biedt de mogelijkheid een gratis demo-account aan te maken.

Naar Plus500

76.4% van de retailbeleggers verliest geld met CFD's

eToro

NEO handelen bij eToro
Bekende internationale broker waar gehandeld kan worden in verschillende cryptocurrency. Gratis demo-account beschikbaar.

Naar eToro

 
*De prijzen van cryptovaluta kunnen sterk fluctueren. Daarom passen cryptovaluta niet bij alle beleggers. De handel in cryptovaluta staat niet onder toezicht van enige regelgevende EU-instantie.

NEO (NEO) verkopen

NEO verkopen kan bij dezelfde partijen als waar de token ook gekocht kan worden. Het handigste is om NEO te verkopen aan Nederlandse partij die de uitbetaling verwerkt middels een nationale bankoverschrijving. Dat kan bij de volgende partijen:

Bitvavo

NEO verkopen bij Bitvavo
Bitvavo biedt de mogelijkheid uw NEO te verkopen.

Naar Bitvavo
Anycoindirect

NEO verkopen bij Anycoindirect
Anycoindirect biedt de mogelijkheid uw NEO te verkopen.

Naar Anycoindirect
Bitcoin Meester

NEO verkopen bij Bitcoin Meester
Bitcoin Meester biedt de mogelijkheid uw NEO te verkopen.

Naar Bitcoin Meester