Anycoin Direct nu ook beschikbaar voor Europese markt

Cryptocurrency exchange service Anycoin Direct rolt een nieuwe website uit voor de Europese markt.

Met hun nieuw ontworpen website wil Anycoin Direct het koop- en verkoopproces van cryptocurrency's voor iedereen toegankelijker maken. Het gepersonaliseerde ontwerp is uniek binnen de cryptocurrency industrie en is gekozen om een betrouwbaarder en persoonlijker uiterlijk te creëren. CTO Julian van der Wijst stelt ''Met deze nieuwe aanpak laten zien dat het niet moeilijk of onpersoonlijk hoeft te zijn om met cryptocurrency aan de slag te gaan''. Hun stapsgewijze proces helpt gebruikers, of ze nu beginner zijn of ervaren, om snel en veilig transacties uit te voeren.

Anycoin Direct is een in Nederland gevestigde cryptocurrency broker en is opgericht in 2013. Zij waren de eerste Europese cryptocurrency broker die 7 dagen per week een live-chat support service aanbood. Met hun nieuwe platform probeert Anycoin Direct cryptocurrency toegankelijk te maken voor een groter publiek, inclusief minder technische gebruikers.

Een nieuwe innovatieve functie is de adaptieve side support bar. Dit systeem toont op een dynamische manier relevante vragen en antwoorden tijdens elke stap in het koop- en verkoopproces. Als dit systeem niet in staat is om de vragen te beantwoorden, is het Anycoin Direct-supportteam slechts één klik verwijderd om direct te assisteren. Er kan 7 dagen per week direct een live chat worden geopend met iemand van het supportteam. Bovendien bieden ze diepgaande informatie over alle ondersteunde cryptocurrency projecten waardoor het mogelijk is om meer te weten te komen over uw favoriete cryptomunten.

Bekijk het platform op anycoindirect.eu en probeer het zelf.

VorigeGeld verdiend met crypto? Dit is wat je met het geld kunt doen
Volgende
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter