Nieuwste populaire streamingdiensten

De afgelopen jaren zijn er veel nieuwe streamingdiensten op de markt gekomen. Twee van de nieuwste en populairste diensten zijn Discovery Plus en Disney Plus. Hieronder bespreken we wat deze diensten te bieden hebben en wat hun unieke kenmerken zijn.


Discovery Plus

Discovery Plus is een relatief nieuwe streamingdienst die in 2021 werd gelanceerd. Het is een abonnementsservice die toegang biedt tot content van verschillende zenders die onderdeel zijn van Discovery, waaronder HGTV, Food Network, Animal Planet, TLC en Discovery Channel. De dienst biedt zowel oude als nieuwe programma's, zoals de populaire serie 'House Hunters', 'MythBusters', en de documentairereeks 'David Attenborough: A Life on Our Planet'.

Een van de unieke kenmerken van Discovery Plus is dat de dienst zich richt op niche-content. Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar specifieke programma's over huisdecoratie of koken. De dienst biedt ook een breed scala aan documentaires en non-fictieprogramma's, waaronder exclusieve programma's van BBC Earth.

Discovery Plus biedt gebruikers de mogelijkheid om onbeperkt te streamen zonder reclame en in HD-kwaliteit. Je kunt de dienst op verschillende apparaten gebruiken, waaronder smartphones, tablets, laptops en smart-tv's.


Disney Plus

Disney Plus is een streamingdienst die eigendom is van The Walt Disney Company en werd gelanceerd in november 2019. Het is een abonnementsservice die toegang biedt tot een breed scala aan films en televisieprogramma's van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Disney Plus is vooral populair bij gezinnen vanwege de vele kindvriendelijke programma's en films.

Een van de unieke kenmerken van Disney Plus is dat de dienst ook exclusieve originele content biedt, waaronder de populaire series 'The Mandalorian', 'WandaVision' en 'The Falcon and the Winter Soldier'. Disney Plus biedt ook een uitgebreide bibliotheek met oude Disney-klassiekers, zoals 'The Lion King' en 'Aladdin', evenals nieuwe releases zoals 'Soul' en 'Raya and the Last Dragon'.

Disney Plus biedt gebruikers de mogelijkheid om onbeperkt te streamen zonder reclame en in HD-kwaliteit. De dienst is beschikbaar op verschillende apparaten, waaronder smartphones, tablets, laptops, smart-tv's en gameconsoles.


Verschillen tussen deze twee streamingdiensten

Zowel Discovery Plus als Disney Plus zijn relatief nieuwe streamingdiensten die zich onderscheiden door hun unieke aanbod van content. Discovery Plus richt zich vooral op niche-content en biedt gebruikers de mogelijkheid om te kijken naar specifieke programma's over huisdecoratie, koken en non-fictie. Disney Plus is daarentegen vooral populair bij gezinnen en biedt een uitgebreide bibliotheek met kindvriendelijke films en televisieprogramma's van Disney, Pixar, Marvel en Star Wars, evenals originele exclusieve content. Beide diensten bieden gebruikers de mogelijkheid om onbeperkt te streamen zonder reclame en in HD-kwaliteit, en zijn beschikbaar op verschillende apparaten.


Streamingdiensten opzeggen

Als je hulp met het opzeggen van disney plus nodig hebt, kan Xpendy je hierbij helpen. Xpendy is een opzegservice die het opzeggen van abonnementen en lidmaatschappen voor je regelt. Xpendy zal je opzegging verwerken en ervoor zorgen dat je abonnement bij Disney+ wordt opgezegd. Je ontvangt een bevestiging van je opzegging via e-mail, zodat je er zeker van kunt zijn dat je abonnement correct is opgezegd.

Houd er rekening mee dat je mogelijk nog een laatste betaling moet doen voordat je abonnement volledig is opgezegd, afhankelijk van de voorwaarden van je abonnement bij Disney+.

Vorige4 belangrijke tips voor het openen van een café
Volgende
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter