Het OccamRazer ecosysteem

De Cardano blockchain maakt zich klaar voor de integratie van een eigen decentraal fondsprotocol voor het voorzien van liquiditeit voor de verdere groei van het Cardano netwerk en aanverwante applicaties. Het gaat om het OccamRazer platform waar nieuwe projecten terecht kunnen om snel op te starten.


Occam.fi en de lancering van OccamRazer

OccamRazer maakt deel uit van het Occam.fi project die Cardano het beste netwerk voor fondsenwerving zal maken.

Occam.fi is een set van DeFi-oplossingen voor Cardano die het zal voorzien van een launchpad, DEX tools en natuurlijk liquidity pools (decentrale tokenfondsen). Occam.fi is de eerste en belangrijkste toevoeging tot Cardano’s DeFi-ecosysteem in opbouw.

Hier zal ‘OccamRazer,’ als eerste component als een decentraal financieringsnetwerk fungeren voor nieuwe projecten waar ook ervaren durfkapitalisten in zullen participeren. Vele verschillende initial DEX offerings (IDO’s) kunnen hier worden georganiseerd.

OccamRazer is productie klaar, maar nog niet gelanceerd. OccamFinance hoopt dat OccamRazer zich zal ontwikkelen tot een zeer gebruiksvriendelijk volledig geïntegreerd ecosysteem voor de ondersteuning van een decentraal financieel systeem op Cardano die ook compatibel is met Ethereum en later ook andere blokchains via bruggen (cross-chain-bridges) tussen verschillende netwerken.

Het gehele Occam ecosysteem zal ook beschikken over de OCC governance token. We zullen de ontwikkeling van dit nieuw eco-systeem op Cardano gaan volgen.

Bron: BesteBank.org

VorigeMicrostrategy koopt de door Musk veroorzaakte Bitcoin Dip
Volgende
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter