Deze crypto balanceert op het hoogste risico, maar ook het hoogste rendement

Het zal je niet ontgaan zijn, dat de meeste digitale valuta de afgelopen periode flink aan waarde hebben gewonnen. Onder meer Bitcoin en Ethereum wisten hun hoogste koers tot nu toe voorbij te streven! Bij welke van deze munten brengt een investering een groot risico met zich mee momenteel? Gaat het hoge risico samen met een grote kans op een hoog rendement?

Tip: maak gebruik van de beste cryptocurrency app, om bij te houden wat de koersen van jouw digitale munten doen. Door de koersen regelmatig te bekijken, kun je direct handelen als de koers flink stijgt of juist dreigt te dalen.


Groeipotentieel van Bitcoin en Ethereum

Bitcoin en Ethereum behoren al jaren tot de populairste digitale munten. De kans is klein, dat dit de komende periode zal veranderen. Wanneer je de beste crypto exchange nader bestudeert, valt direct op dat het handelsvolume enorm is rond deze munten. Daar waar het volume van kleinere projecten vaak veel lager ligt. Ook nieuwsbronnen letten voornamelijk op hetgeen de Bitcoin koers doet. In de afgelopen periode is de koers behoorlijk gestegen tot boven de 60.000 dollar. Inmiddels heeft er een daling plaatsgevonden en is het de vraag wat de volgende stap is: omhoog of eerst nog verder naar beneden. Van een crash valt nog niet te spreken, daar het sentiment op de beurzen positief is.


Kleinere projecten bieden hoge rendementen

Zoals reeds genoemd werd, kijken nieuwsbronnen vaak voornamelijk naar munten als Bitcoin en Ethereum. Dit betekent echter niet, dat de kans op een hoog rendement slechts bij deze bekende valuta ligt. Juist de kleinere projecten bieden vaak de kans om te verdubbelen of zelfs te verdrievoudigen in waarde. Onder meer van Cardano (ADA) en VeChain (VET) wordt de komende jaren veel verwacht. Belangrijkste reden hiervoor is het feit dat deze projecten een sterk projectteam hebben en inmiddels verschillende real life toepassingen kennen. Iets wat voor lang niet alle andere kleinere projecten geldt.


Pas op voor zogenaamde pump en dump munten

Wees alert op pump en dump munten! Deze munten stijgen plotseling, zonder duidelijke reden enorm in waarde. Stap je op dat moment in, draag je bij aan de winst die de eerste investeerders behalen. Zij verkopen hun munten massaal als de groei in waarde stil dreigt te vallen. Hun verkopen leiden tot een fikse daling, de dump. Als late investeerder ben jij in zo’n geval de verliezer. De kans dat de waarde van de munt nog stijgt is klein.

VorigeMiljardair Steve Cohen ziet waarom je juist nu Bitcoin moet kopen
Volgende
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter