Tesla als nieuwe bitcoin hodler

Tesla heeft nu officieel bitcoin (BTC) als betaaloptie toegevoegd. Elke nieuwe Tesla klant heeft nu de mogelijkheid om bitcoin (BTC) te gebruiken om de auto mee af te rekenen. Gisteren maakte Elon Musk dit bekend met een Tweet. De betaaloptie wordt eerst in de Verenigde Staten aangeboden en later in de rest van de wereld.

Echter, het is niet echt nieuws. Bij de recente aankondiging van Elon Musk dat Tesla 38.000 BTC voor $1,5 miljard had ingekocht, werd al aangegeven dat bitcoin ook als betaaloptie zou worden toegevoegd.


Wat wel nieuwswaardig is en veel zeggend is, is dat Elon Musk niet de intentie heeft om de bitcoins die gebruikt worden bij het kopen van een Tesla-auto worden omgewisseld voor dollars.

Elke verdiende bitcoin bij de aanschaf van een Tesla-auto wordt direct door Tesla’s eigen full nodes en software verwerkt en vastgehouden. Met andere woorden Tesla hanteert een hodl filosofie en beschikt liever over meer bitcoins dan dollars. Elon Musk neemt bitcoin uiterst serieus en denkt de verworven bitcoins niet te verkopen.

Bron: Beste Bank

VorigeHoeveel kan ik lenen bij de bank en zijn er crypto-alternatieven?
Volgende
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter