Je verlies beperken met Crypto traden met behulp van een bot

Voordat we beginnen met de uitleg over de crypto trading bot, eerst even een stukje psychologie. Ben je nog wel eens impulsief, twijfelachtig, angstig, naïef of overenthousiast? Heb je aan het eind van je geld nog wel eens een stuk maand over omdat je de impulsieve aankoop van die vette Playstation niet helemaal had ingecalculeerd? Of heb je dat iets te dure etentje voor je Tinder-date betaald in de ijdele hoop dat je dezelfde avond zou scoren? Koop je per ongeluk vier tickets voor een concert, terwijl je vrienden nog niet hebben bevestigd te kunnen gaan en blijf je achter met vier tickets en niemand die met je meegaat? Ben je iemand die zijn volledige spaarpot leegstort in een ultieme poging rijk te worden, door te investeren in een aandelenbedrijf wat op het randje van een faillissement staat in de hoop dat het tij zal keren? Twijfel je weleens net zo lang over een aankoop dat je een kortingsactie misloopt en daardoor veel duurder uit bent? Misschien is een cryptobot dan wel een schitterende oplossing voor jou.

Die kent geen spanning, verdriet of emoties. Toegegeven, een cryptobot krijgt zo nu en dan graag eens een virtuele knuffel of een aai, maar los daarvan is het een gevoelloos ding. Toch heeft het traden met een cryptobot absoluut zijn eigen voor- en nadelen. Daarom voor jou dit artikel over cryptobots, om je door alle ‘ins en outs’ heen te praten en je weer een stukje wijzer te maken.

Top 10 Beste Crypto Trading Bots In 2022

Hij wordt niet beïnvloed door media-updates, vrienden, een euforisch gevoel, angst om alles te verliezen. Hierdoor is het traden met een bot over het algemeen standvastig en volgens een strak schema, in plaats van dat je door je eigen emoties van hot naar her vliegt. De meeste traders onder ons hebben wel eens een cryptomunt gekocht of verkocht terwijl het eigenlijk niet handig was.

Verkoop je niet omdat je het zonde vindt om je verlies te nemen en gaat de koers vervolgens nog veel harder onderuit? Dan baal je behoorlijk. Los van dat je je flink kunt ergeren aan jezelf in het moment zelf, of misschien achteraf, komt er voor, tijdens en na het traden een flinke portie emoties bij het handelen kijken.

Vind Hier De Beste Tradingbots Voor Crypto Op Een Rij!

Met een bot voorkom je het handelen vanuit die emotie. een voorgeprogrammeerde handelsstrategie voorkomt dat je 24/7 bovenop de markt hoeft te zitten, terwijl je toch actief blijft handelen. Niet iedereen heeft de luxe (of de wens) om een fulltime day trader te zijn.

Anderen hebben gewoon een andere baan, bijvoorbeeld op kantoor. Hierdoor hebben ze niet de mogelijkheid om bovenop de koers te zitten. Sommigen van ons, niet allemaal natuurlijk, maar sommigen: moeten ook af en toe een hapje eten of een uurtje slapen in de nacht. Tenzij je een extreme pro bent die ook nog via de juiste keuzes in zijn slaap kan wandelen en handelen – we noemen dit even ‘slaaphandelaars’ – ligt het handelen tijdens je slaapuren gewoon stil.

Geautomatiseerd Crypto Traden

Er is natuurlijk niks mooier dan slapend rijk te worden, of dat je dikke winst maakt terwijl je met een biertje of cocktail in je hand ergens lekker staat te shinen met je vrienden. De voor- en nadelen van een crypto trading bot Tijd om even wat voor- en nadelen van cryptobots op een rijtje te zetten voor je.

Cryptobots kennen geen emotie en handelen daardoor stabieler. Een bot handelt veel sneller dan mensen, waardoor winsten toenemen en verliezen verkleinen. Een crypto trading bot is ‘altijd’ online om te handelen. De nadelen Bots zijn voornamelijk geschikt voor ervaren traders. Wanneer de markt erg volatiel is zijn bots ongeschikt, juist omdat ze geen emotie kennen.

Ontdek De Beste Crypto Trading Bots

Hoe kies je een cryptobot die bij je past? Wanneer je gebruik wilt gaan maken van een cryptobot, helpt het natuurlijk wel als je een klein beetje weet waar je dan precies op moet letten. We zetten verderop in het artikel natuurlijk een aantal geschikte opties onder elkaar, maar net zoals de persoonlijke voorkeur voor Windows of Apple of Linux, is ook de keuze voor een cryptobot die bij jou past enorm subjectief.

We zetten ze even voor je op een rijtje. Gebruiksgemak is natuurlijk een hele belangrijke. Het hele concept van een cryptobot is om het traden een beetje eenvoudig te maken voor traders en dat gaat natuurlijk niet als er bij het instellen van zo’n bot een handleiding van 120 kantjes komt kijken.Crypto Bot Trading - Ervaringen Van Opleidingen, Trainingen

De hele cryptomarkt is zo transparant als het maar zijn kan en jouw bot zou daar geen uitzondering op moeten zijn. Een sketchy bot is vaker slecht dan goed nieuws en je wil graag een beetje zekerheid hebben van support wanneer je tegen problemen aanloopt. Ook wil je dat je bot door een beetje fatsoenlijke developers is ontworpen, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Afhankelijk van de pakketkeuze is het aantal posities, coins, triggers en mogelijkheden sterk variërend. Je kunt meer informatie over Cryptohopper en de verschillende pakketten op hun website vinden. 2. Gunbot Gunbot, een populaire keuze van vele traders die gebruik maken van een bot. Momenteel staan er meer dan 7000 actieve traders bekend die dag in dag uit gebruikmaken van deze cryptobot.

Trading Bots: Automatisch Handelen In Crypto

Samenvatting: wat is het nut van een crypto trading bot? De meeste ervaren en meest succesvolle handelaren automatiseren en beheren hun handelsposities vanuit één overzichtelijke crypto trading bot platform en app die vanuit de smartphone kan worden beheerd. Crypto trading bots zijn speciale handelsrobots die ontwikkeld zijn voor de crypto-markten en handelsbeurzen.

Orders worden automatisch afgewikkeld op basis van een vooraf ingestelde handelsstrategie. Hierdoor kan er optimaal rendement worden behaald en kunnen grote verliezen worden vermeden. Nederlanders hebben het geluk dat het Bitvavo-handelsplatform in Amsterdam een API heeft voor de beste crypto trading bot van Nederlandse makelij; de . Voor beginners bieden de Coinmerce Trading Bots een uitkomst.

Trading Bot Kopen

As je al het denkwerk hebt gedaan over hoe je graag wilt handelen, het enige dat overblijft is het in de gaten houden van de zeer snel bewegende markten op de verschillende handelsbeurzen en op het juiste moment de opdrachten aan de exchanges geven. Dit handwerk is bijna onmogelijk om uit te voeren bij de huidige koers volatiliteit van de crypto-valutamarkten.

Je kunt makkelijk hier de controle over verliezen en daardoor niet effectief kunnen inspelen op bepaalde snel ontwikkelde trends. Zonder gebruik te maken van trading bots kun je niet alleen veel geld verliezen, maar ook veel rendement mislopen. Met handelsrobots zul je in staat zijn om automatisch opdrachten uit te voeren op basis van de ingestelde en gewenste cryptocurrency trading strategie op de exchange platforms van jouw voorkeur.

Vorige5 tips als je wilt beginnen met crypto
Volgende
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter