Walvissen bezitten nu de helft van alle Bitcoin

De decentrale koersanalist Santiment heeft getwitterd dat Bitcoin-walvissen hun BTC-posities de afgelopen drie maanden sterk hebben vergroot en nu de helft van het hele aanbod van de grootste cryptocurrency in handen hebben.





Walvissen hebben 90.000 Bitcoins verzameld

De afgelopen 90 dagen hebben de wallets met 100 – 10.000 BTC in totaal 90.000 Bitcoins aan hun bezit toegevoegd. Dat is een equivalent van maar liefst $ 3.6 miljard. Deze adressen hebben in totaal 9,11 miljoen BTC in handen. Bijna de helft van het totale Bitcoin-aanbod, dat zoals zoals we allemaal weten nooit hoger kan stijgen dan 21 miljoen.

Ook eigenaren van Bitcoin-portefeuilles met 100-1.000 BTC hebben flink bijgekocht tijdens de dip terwijl ze ook hun Ethereum vasthielden. Uit nieuwe gegevens van Glassnode blijkt dat ook miners volop aan het hodlen zijn. De verkoop van BTC door miners heeft een dieptepunt over de laatste vijf maanden bereikt met amper $ 2 miljoen aan verkopen. De Miner Outflow Multiple index (7-daagse MA) is ook gedaald tot een 8-maands dieptepunt en bereikte 0,885.

Vandaar, beschik jij al over bitcoin (BTC)? Anders koop wat BTC voordat alle walvissen hebben ingekocht...

Bron: BesteBank.org

VorigeTwitter gaat Bitcoin Lightning Network integeren!
Volgende
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter