ARK Invest bitcoin fonds haalt 20 miljoen dollar op

Het beleggingsfonds ARK Invest heeft voor $19,872,939 in bitcoin op de balans heeft gezet voor 12 investeerders via de ARK Cryptocurrency U.S. Fund LLC. Een deelname aan dit bitcoin fonds vereist een minimum investering van $1 miljoen.

Cathie Wood, de CEO van Ark Invest, die onlangs de oren van Elen Musk waste, voorziet een koersherstel na de 50 % koerscorrectie. Volgens haar zijn deze koerscrashes niet ongewoon tijdens een verhitte bull run met onervaren daghandelaren die te veel risico s nemen op de ongereguleerde derivatenmarkten. Deze koerscorrecties zijn een ideaal instapmoment voor de meer professionele beleggers.

Een legendarische belegger die blijkbaar de stap heeft gewaagd is Ray Dalio. Hij maakte bekend dat hij zelf over bitcoin beschikt. Hij heeft liever bitcoin dan een obligatie in zijn beleggingsportefeuille. Hij lijkt er sterk op dat hij bitcoin als een risk-off asset beschouwd.

Voor de duidelijkheid, Ray Dalio is de oprichter van Bridgewater Associates, de grootste vermogensbeheerder ter wereld. Bridgewater beheerd voor $120 miljard aan vermogen. Hieronder kun je Ray Dalio horen:Zal Bridgewater Associates tijdens de dip voorzichtig bitcoin gaan accumuleren? Het is blijkbaar een kwestie van tijd.

Wellicht tijd om wat bitcoin in te kopen voordat die gasten de smaak te pakken krijgen.

Bron: Bitcoin Daily

VorigeHet OccamRazer ecosysteem
Volgende
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter