Chimaera laat gebruikers cryptocurrency minen door te gamen

Blockchain-gaming-platform Chimaera laat gebruikers cryptocurrency minen door te gamen. Het platform is bedoeld voor developers en gamers en is gekoppeld aan CHI, een nieuwe cryptocurrency. Dit schept mogelijkheden voor compleet nieuwe game-vormen waarbij op veilige wijze echt geld verdiend kan worden.

Blockchain is de technologie die ook wordt gebruikt voor bijvoorbeeld Bitcoins. Opgeslagen informatie wordt doorgestuurd naar iedereen die verbonden is met het blockchain-netwerk, waardoor er geen veranderingen worden aangebracht in de originele informatiebron en alles transparant en veilig blijft. Waar andere blockchain-projecten voornamelijk draaien om transacties en opslag van data, past Chimeara de technologie toe op gaming en biedt het een compleet gameplatform waar ontelbaar veel autonome game-werelden op kunnen draaien van bijna onbeperkte grootte.

Het gebruiken van een blockchain-netwerk voor gaming maakt het mogelijk om geheel nieuwe game-genres te creëren met integratie van cryptocurrencies en crypto-assets, waarin je tegen andere spelers strijdt om grondstoffen en valuta die vervolgens volledig jouw eigendom worden en waarde hebben in de ‘echte wereld’. Zo kun je geld verdienen met jouw game-skills. Bovendien wordt de gamewereld feitelijk on-hackbaar, worden vele vormen van cheaten onmogelijk, draaien servers 24/7 en kan een game-developer nooit de stekker uit een spelwereld trekken.

Steeds meer games worden beschikbaar op Chimaera, waaronder de voetbalmanagement game Soccer Manager™ Crypto. Door blockchain-technologieën wordt een nog veiligere, eerlijkere en realistische economie gecreëerd en wordt een echte ‘play-to-earn’-ervaring mogelijk gemaakt, waarin virtuele voetbalspelers gemakkelijk verhandeld kunnen worden voor echt geld.
De public pre-sale van Chimaera start vrijdag. Als jij een van de eerdere gamers op het platform bent, kun je de CHI (Chimaera’s cryptocurrency die op 0,00002 bitcoin staat) met extra korting kopen. Kijk op de website van Chimaera voor meer informatie.

VorigeNEM stijgt hard na compensatie aankondiging Coincheck
Volgende
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter