Hoe kan je als jongere eenvoudig bijverdienen?

Als je jong bent heb je zeeën van tijd en energie, maar geen geld. Als je wat ouder bent heb je nog steeds energie en een stuk meer geld, maar geen tijd om het uit te geven. En als je nog ouder bent heb je genoeg geld en genoeg tijd, maar veel minder energie. Het zou dus fijn zijn om ook geld te hebben als je jong bent. Daarom hier een aantal goede ideeën om geld bij te verdienen als je jong bent.


Werken bij de supermarkt

Werken bij de supermarkt klinkt misschien niet spannend, maar is toch een van de meest eenvoudige manieren om geld bij te verdienen als jongere. Het werk bij de supermarkt is namelijk niet zwaar en vrij gemakkelijk. Daarnaast werk je met vrijwel alleen maar jonge collega's wat het werk zeker leuk kan maken.

Qua geld krijg je een vast salaris per uur. Dit kan nog wel eens verschillen per supermarkt. Bij de een krijg je bijvoorbeeld vakantiegeld bij je salaris inbegrepen en bij de ander krijg je je vakantiegeld los. Supermarkten houden vaak belasting in op je loon, wat je terug kan vragen. Hierdoor heb je elk jaar nog een extra zakcentje.


Start een blog

Een andere leuke manier om geld bij te verdienen als jongere is door middel van het starten van een blog. Het is tegenwoordig erg eenvoudig om zelf een website te maken en hierop te bloggen. Met een blog investeer je eerst tijd. Aan het begin kun je er nog geen geld mee verdienen.

De bedoeling is dat je zoveel mogelijk mensen naar je blog weet te krijgen. Als dit je lukt kun je vervolgens geld verdienen door middel van affiliate marketing, advertenties en branddeals. Een goede tip is om een blog te verzinnen over een bepaald onderwerp waar jij veel verstand van hebt.

Op die manier is het voor jou leuk om over te schrijven en kun je je onderscheiden. Daarnaast is een goede tip om informatie op te zoeken over SEO (Search Engine Optimization). Hierdoor leer je hoe je hoger kunt komen in de zoekresultaten van Google, waardoor er meer mensen naar je blog komen.


Begin een webshop

Ook het starten van een webshop is nog nooit zo eenvoudig geweest als nu. Via platforms als Shopify en Woocommerce heb je zo je webshop in de lucht. Je kunt bij het opstarten van een webshop kiezen tussen het dropship model (zonder eigen voorraad) of eigen voorraad. Dropshippen heeft als nadeel dat de levertijd erg lang is en de kwaliteit van de producten vaak laag.

Dit is dus niet bepaald een duurzaam model. Klein beginnen met een eigen voorraad is een betere optie. Hierbij moet je wel rekening houden met verzendlabels. Een goede optie voor verzend labels is de Dymo 11354. Je kunt deze namelijk gebruiken bij alle bekende vervoerders. Daarbij is de grootte van deze labels ideaal om er een barcode en verzendinformatie op te plaatsen.

VorigeWalvissen bezitten nu de helft van alle Bitcoin
Volgende
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter