Elon Musk geeft Dogecoin voor moederdag

Elon Musk was gisteren op de vooravond van moederdag de host van Saturday Night Live. Natuurlijk kwam crypto en Dogecoin aan bod. Meteen al in de zeer grappige openingsmonoloog, maar dan pas op het moment dat zijn moeder naast hem gaat staan en moederdag aanstipt: “Ik hoop niet dat ik Dogecoin krijg”. Antwoord: “Jawel!”



Nou dat was al lollig genoeg. Nu dan rechtstreeks over naar het langere fragment over Dogecoin.



Vriendelijk zeggen dat iets een hustle is, is natuurlijk een mooie manier om niets te zeggen. Dogecoin is ook niets. En misschien daarom wel het geld van de toekomst. Het goud van de toekomst is en blijft natuurlijk Bitcoin. Als het erom gaat de toekomst van zijn bedrijven veilig te stellen en daarmee misschien wel de toekomst van de mensheid , kiest Musk gewoon voor Bitcoin kopen.



Als we zien dat Elon Musk gewoon absoluut gelijk heeft dat de mensheid naar andere planeten brengen de enige manier is ons voortbestaan veilig te stellen, wellicht heeft hij dan ook gelijk met Dogecoin: “God houdt van ironie en de meest ironische oplossing wint vaak”. En nu zijn zoon en zijn moeder Dogecoin hebben kun je ervan uitgaan dat hij achter de schermen ook wel wat doet voor de munt. Dat is natuurlijk al uniek van crypto: je kiest je eigen favoriete geld en je kunt zonder sollicitatiebrief meteen directeur of marketing manager worden door je er gewoon voor in te zetten hoe dan ook. Wat Musk voor Bitcoin doet behalve veel kopen is minder zichtbaar. Maar het zal niet weinig zijn.



Dogecoin

Hoe weinig humor of helikopterview en dus ook hoe weinig rust mensen hebben blijkt wel als we zien dat Dogecoin 15% inlevert in de uren na de uitzending. “Wat? Dogecoin? Hustle?” Heeft Musk dus extra veel kunnen kopen voor zijn moeder.



Afsluitend nog een interessant nieuwtje van Coinbase. Het hoofdkantoor wordt gesloten. Men gaat telewerken. Waarin dus beleggen? Onroerend goed of Bitcoin?

Bron: BesteBank.org

VorigeDoorbraak op het gebied van Bitcoin Lightning: het Dual Channel protocol
Volgende
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter