Geldvisie.com online

Vanaf 3 februari 2018 is Geldvisie.com officieel online!

Het doel van Geldvisie is om consumenten te informeren over cryptocurrency, het nieuwe geld. Hiertoe zullen wij dagelijks het laatste crypto nieuws bieden, nieuwe altcoins onderzoeken en eventuele vragen van bezoekers zo duidelijk mogelijk proberen te beantwoorden.


Altcoins op Geldvisie.com

Omdat er een groot aantal altcoins beschikbaar is (1500+ op moment van schrijven), zullen wij helaas niet aan alle altcoins de benodigde aandacht kunnen geven. Wij zullen ons vooral proberen te richten op altcoins met een vernieuwende visie en dus potentie. Ook staat een nieuwe sectie voor de website al in de planning: Hitcoin of Shitcoin? Hier zullen we verschillende nieuwe altcoins bespreken op basis van toegevoegde waarde, team achter de munt, techniek en haalbaarheid. De altcoin wordt dan uiteindelijk gelabeld als Hitcoin of Shitcoin.


Crypto nieuws

Wij zullen proberen dagelijks de belangrijkste berichten over cryptocurrency te filteren en om te zetten in een mooi artikel. Het beschikken over crypto nieuws is noodzakelijk om goed te kunnen handelen in cryptocurrency. De crypto markt reageert namelijk vooral op positieve- en negatieve berichten in de verschillende media.


Cryptocurrency koersen

Wij verzorgen realtime koersen voor alle cryptocurrency die op de website beschikbaar zijn. Om de laatste koersen altijd up to date te hebben, zijn wij een samenwerking aangegaan met Coinmarketcap.com, 's werelds grootste cryptocurrency koersen website. Hierdoor zijn de koersen op Geldvisie.com uitermate betrouwbaar. Daarnaast ontvangen wij de koersen in euro's, dus omrekenen van USD naar Euro hoeft ook niet meer.


Vragen of opmerkingen

Hebt u vragen en/of opmerkingen over de website? Zou u graag met ons willen samenwerken? Neem dan contact met ons op via de contactpagina. Wij zullen uw contactaanvraag altijd z.s.m. afhandelen.

Volgende
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter