Microstrategy koopt de door Musk veroorzaakte Bitcoin Dip

Elon Musk heeft alla Trump met zijn Tweets weer veel chaos verzaakt om de markten. Onverantwoordelijk social media gedrag van miljardairs heeft helaas veel impact. Dit is mede te wijten aan het feit dat de mens altijd opkijkt naar leiders en idolen. In Bitcoin gelden gezegden kill your idols en don't trust verify, het daagt uit tot zelfreflectie en het opdoen van eigen kennis van zaken. Je bent uiteindelijk verantwoordelijk voor je eigen handelingen en beslissingen; je kunt zeker niet blind vertrouwen op beroemdheden, de idolen en leiders van deze wereld.

Elon Musk is met zijn recente uitspraken over Bitcoin en Dogecoin door de mand gevallen. Hij heeft zich niet verdiept in de onderliggende technologie en biedt bedrijven en personen die dit wel hebben gedaan, de mogelijkheid om goedkoop weer meer bitcoin bij te kopen.

De CEO Michael Saylor van MicroStrategy heeft dankzij de Tweet van Elon Musk 271 Bitcoin (BTC) weer voordelig kunnen bijkopen tegen een gemiddelde dollarprijs van $55.387. Hieronder kun je zijn tweet lezen:Hieronder in deze Tweet kun je Michael Saylor aan het woord zien over Bitcoin's energieverbruik:Hieronder kun je Micheal Saylor's Twitter draadje volgen over waarom Bitcoin's PoW architectuur een meesterwerk is op het gebied van de bouwkunst:Bron: Bitcoin Daily

VorigeElon Musk geeft Dogecoin voor moederdag
Volgende
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter