Victory Capital gaat bitcoin beleggingsfondsen aanbieden

Victory Capital gaat bitcoin en crypto beleggingsfondsen aanbieden aan haar klanten. Victory Capital is een bekende vermogensbeheerder met meer dan 140 miljard euro aan vermogen onder beheer. Dit vermogen zal spoedig blootstelling kunnen krijgen aan de bitcoin en cryptovaluta markten.

Mannik Dhillon van Victoria Capital schrijft in het persbericht dat beleggers blootstelling behoren te krijgen tot deze nieuwe digitale beleggingsklasse. Een goed gediversifieerd beleggingsportefeuille behoort over bitcoin exposure te beschikken. De bulk van het vermogen dat een crypto allocatie zal maken, zal waarschijnlijk vooral naar een eenvoudige bitcoin tracker fonds gaan. De impact van alleen een 1 % allocatie van dit verschuivend vermogen zal groter zijn dan Tesla's of MicroStrategy's aankoop van BTC. Verder beweegt Victory Capital niet in een vacuüm.


Het grootkapitaal maakt zich klaar

Bijna alle grote vermogensbeheerders en zakenbanken op Wall Street hebben de knop al omgedraaid. Vorige week maakte ook de State Street Cooperation bekend een aparte dochteronderneming op te richten om de cryptomarkten te kunnen betreden. Steeds meer grootkapitaal zal verschuiven naar bitcoin en de andere cryptovaluta markten. Hieronder een aantal gerelateerde artikels over hoe het grootkapitaal zich klaar maakt of al bezig is om blootstelling te krijgen tot bitcoin en de cryptomarkt in haar algemeenheid:

Het Ark Invest Bitcoin Fonds
Paxos verkrijgt een bankvergunning
UBS gaat bitcoin beleggingsdiensten aanbieden
Brevon Howard stapt in de cryptomarkt
Goldman Sachs gaat bitcoin beleggingsdiensten aanbieden

Op korte termijn mag de bitcoin koers de afgelopen weken een flinke dip hebben verkregen; op lange termijn is de trend duidelijk. Steeds meer kapitaal wil blootstelling krijgen tot bitcoin als een absoluut schaarse, volledig nieuwe monetaire beleggingsklasse.

Bron: BitcoinDaily

VorigeHoe kan je als jongere eenvoudig bijverdienen?
Volgende
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter