Garmin horloge

Tegenwoordig is James Bond achterhaald; een horloge waarop je de tijd kunt aflezen en daarnaast is uitgerust met een laserfunctie, wie wil dat tegenwoordig nog? Twee functies voor een horloge zijn handig, maar in het huidige tijdperk staat multifunctionaliteit hoog in het vaandel. En dan zijn twee functies wat aan de magere kant. Met het oog op de toekomst wil men alles in één device gebundeld hebben en waar heb je dat device dan het liefst? Om jouw arm natuurlijk, aangezien je dat niet snel kwijt zult raken. Een Garmin vivoactive horloge is ideaal voor mensen die met de tijd mee willen gaan.


Stilstand is achteruitgang

Hierboven werd al beschreven hoe belangrijk het is dat een horloge uitgerust is met de meest bizarre functies. Teleurstellend is het misschien dat een Garmin horloge doorgaans niet is uitgerust met een laserfunctie, maar wel met talloze andere mogelijkheden. Garmin horloges zijn hun tijd ver vooruit op het gebied van technologie en daarom zul je misschien verbaasd zijn als de ellenlange waslijst hieronder wordt uitgestald. Zodoende zal er een beknopte versie volgen.


Sportfuncties

Door het hightech gps-systeem is het mogelijk om elke beweging te registreren en te noteren. Dit heeft weer allerlei handige nevenfuncties; zo is het mogelijk om dit te gebruiken bij sporten. Elke stap kan nauwlettend gevolgd worden en hieruit valt dan ook de verbrande kilocalorieën af te lezen. Dit wordt gecombineerd met een sensor die de hartslag van de persoon registreert en dit is dan natuurlijk weer toepasbaar om de gezondheid van iemand te controleren. Garmin laat het hier vanzelfsprekenderwijs niet bij, verder zijn er namelijk nog tientallen functies die vergelijkbaar zijn met een smartphone. Zoals de mogelijkheid om ermee te betalen en te communiceren, maar dit mag voor een Garmin horloge onderhand als normaal aangenomen worden.


The beauty and the brains

Het brein van een Garmin horloge is iets waar de mens alleen maar van kan dromen. Alle tafels die vroeger uit het hoofd geleerd dienden te worden zijn nu simpelweg vervangen door een vivoactive horloge van Garmin. Dit wordt overigens ook nog eens verhuld in diverse oogstrelende jasjes. Een horloge wordt voor veel mensen ook als een mooi accessoire beschouwd en ook daarin wordt tegemoetgekomen. De designs zijn zeer verschillend, er zijn diverse tijdloze modellen, maar ook veel horloges met een modern uiterlijk. Al met al is het Garmin horloge een topper wanneer het om uiterlijk en om functionaliteit gaat en wie weet zal James Bond hier met zijn nieuwste film mee gaan schitteren.

VorigeTime management tips
Volgende
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter