Strike Global – van betaalapp naar een neobank op bitcoin!

De Bitcoin smartphone betaal-app Strike, wordt omgedoopt naar Strike Global. Op dit moment verkeert dit bijzonder Bitcoin Lighting Network project nog in BETA; en is het gebruik van deze betaalapp nog beperkt tot de Verenigde Staten. Dit zal echter dit jaar 2021 veranderen.

Strike betaalapp heeft een samenwerking met de Bittrex crypto exchange opgezet waarmee de betaalapp gebruikt kan worden in meer dan 200 landen en alvast de miljoen gebruikers van Bittrex. De Bitcoin smartphone betaal-app Strike, zal niet meer beperkt blijven tot gebruikers binnen de Verenigde Staten en zal verder gaan als Strike Global. Deze nieuwe Strike Global betaalapp zal verder verschillende stablecoins ondersteunen waaronder Tether (USDT) en USD Coin (USDC), maar ook fiatvaluta’s zoals de euro (EUR), de Britse pond (GBP) en de Zwitserse Frank (CHF).

Deze combinatie van het Bitcoin netwerk, Lightning netwerk, en Strike zal iedereen in staat stellen om welk bedrag dan ook op elk tijdstip waar dan ook te versturen voor bijna geen kosten. Met bitcoin beschikken over een publiek monetair netwerk die alle transacties onmiddellijk globaal kan verwerken via het LN-netwerk zonder kosten. Combineer dit met een betaalapplicatie die hier gebruik van maakt die verder wordt gekoppeld aan de bankrekening en je opent een nieuwe wereld van innovatieve, revolutionaire mogelijkheden. Het zal de traditionele remittance industrie op z'n kop kunnen zetten. Strike is in combinatie met het LN-netwerk een vervanging van SWIFT en verder ook een verbetering van Transferwise, de Square betaalapp en het PayPal netwerk.

Strike zal in 2021 ook betaalkaarten gaan uitgeven waarmee de transformatie naar een nieuwe neo-bank die werkt op bitcoin technologie compleet is. Banking the unbanked is met Strike Global daadwerkelijk mogelijk. De ontwikkeling en adoptie van deze revolutionaire bitcoin betaalapp zal zeer interessant zijn om te volgen.

Bron: Bitcoin Daily

VorigeRaoul Pal: “Bitcoin op weg naar 1 miljoen dollar in 2026 en wel hierom”
Volgende
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter